כולם מדברים על כך שעל מנת להיות מסוגלים להתמודד עם התפשטות נגיף הקורונה צריך וחייבים לשנות את הרגלי החיים.
לכל אחד יש את הרגלי החיים הספציפיים לו ולבני ביתו, אך בגדול ניתן לומר שקווי המתאר די דומים: טיפול במשפחה, עבודה ופרנסה ותעסוקה לשעות הפנאי.
בתקופה ה"משוגעת" הזאת, כשכולם נדרשים לשינוי בהתייחסות לדברים שעד כה היו כל כך מובנים מאליהם יש לשער שכל אחד יצטרך לעצור ולבחון איך לעשות את זה? איך להתנהג? מהן העדיפויות ביחס למצב שנוצר? ועוד כהנה וכהנה שאלות שעולות.
עד אשר תהיה הבנה קצת יותר רחבה על מה קורה ואיך לתפקד בהמשך, כשיתבהר יותר איך יתנהלו החיים עם הקורונה לאורך זמן, או אולי כשימצא איזשהו פתרון, הרי שבשלב זה כבר ברור שאחת השאלות שכבר רלוונטית היא איך לשנות הרגלים; איך לקיים בכל זאת איזושהי מסגרת מסוימת שתאפשר לשמור על בריאות הגוף ובריאות הנפש.
עבור אנשים רבים דווקא הפעילות של שעות פנאי כמו חוגים בחולון או בכל מקום אחר זה הזמן. אלו הרגעים שגם כך מאפשרים שקט, ניקוי ראש ורגיעה. לדוגמה: נשים רבות, גם גברים, שבשגרה הולכות לחוג פילאטיס בחולון חרדות שלא יוכלו להשתתף בחוג הזה ששומר על גמישות ותפקוד הגוף, שמאפשר הנאה, חיוך, מפגש עם חברות ועוד ועוד.
נראה שבמיוחד בתקופה הזאת, לאלו שעדיין אינם נמצאים בבידוד ביתי, מומלץ לנצל את הזמן ללכת לאחד מחדרי כושר בחולון כמו אייקון פיטנס המאפשרים גם אימוני כושר וגם חוגים מגוונים.
חדרי הכושר של אייקון פיטנס שמים תמיד דגש על ניקיון והיגיינה ובכל מקום ניתן למצוא דליים עם מגבוני חיטוי אלא שבתקופה הזאת ישנם מספר דברים שעל המתאמן או המשתתף בחוגים לדאוג להם באופן אישי על מנת שיוכל להמשיך ללכת לאחד מחדרי כושר בחולון ולהנות מאימון כושר או חוג פילאטיס בחולון כמו למשל:
- להביא מזרן אישי שרק המתאמן משתמש בו ולא להשתמש במזרנים של חדר הכושר;
- להביא תרסיס, ג'ל או מגבוני חיטוי אישיים ולדאוג לנקות כל מכשיר או משטח לפני שימוש;
- להתאמן במרחק של יותר ממטר ממישהו אחר, וגם כשמשתתפים בחוג לוודא שהמרחק נשמר;.
- להביא מגבת מהבית לשימוש אישי ולכבס אותה מיד כשחוזרים;
- לא להתקלח במכון , להשתדל לא להשתמש בשירותים ואם כן – תוך שמירה כפולה ומכופלת על ההיגיינה.